Pe maidan

Stai si tu cu mine pe maidan. Pe maidanul cu dragoste. Sa ne uitam la trecatori si la razele de soare, sa mancam inghetata la cornet. Sa ne numaram putinii bani marunti pe care ii avem si sa ne luam bilete la cinema pentru diseara. Sa bem apa de la tasnitoarea din parc si sa stam pe banca la umbra cand se va face prea cald. Sa ne sarutam sub ochii socati ai unor batranici care vor da din cap a mustrare… tinerii din ziua de azi… sa radem copios pe tema asta si sa ne iubim si mai mult.

Stai cu mine pe maidanul cu dragoste. Sa te privesc numai si mi-e de-ajuns, iti simt iubirea din felul in care te uiti catre mine. Stai cu mine, sa lenevim impreuna, sa ne uitam cum trec acele secundarului, cum bate vantul printre noi. Sa ne uitam spre soare, si spre marea deznadejde in care aproape ca ne-am inecat.

Ai sa ma vezi oare, si-ai sa m-auzi? In zorile de zi? Cand vor veni…

Advertisements

2 thoughts on “Pe maidan

  1. Unele articole sunt atit de profunde incat ma cutremur, poate ca a mai ramas si in mine sentimente tineresti care vin peste mine si ating o coarda sensibila la aducerile aminte ! foarte frumos, iti admir mult talentul, citeodata e balsam pentru sufletel ! iti multumesc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s