E atat de bine

Să stau cu tine este cel mai bun lucru care s-a inventat pe planetă. Spun asta pentru că suntem grozavi la a face conversaţie fără cuvinte, la a juca jocuri de societate fără pioni, la a ne citi pur şi simplu gândurile, fără boluri de cristal. Nu trebuie să mă prefac, să mă grăbesc. Toate se aşează ca un puzzle, la locul prestabilit. Pot sta toată ziua în papuci, cu o carte în mână, cu o ceaşcă de cafea, din care să tot sorb câte o picătură. Iar tu… tu nu ştiu ce faci, fiindcă nu-mi ceri socoteală. Observi jocuri la televizor, întins pe divan, ca un motan bătrân. Totul stă în cât de tare pornim termostatul, subiect controversat, care după zeci de dispute, a ajuns la rang de discuţie prioritară. Nu-mi imaginez viaţa fără a te săruta de noapte bună, fără a te săruta de bună dimineaţa. Sau peste acesta din urma cam sărim, nu? Şi niciunul nu suferim din cauza asta, fiindcă a fost un lucru pe care l-am acceptat tacit amândoi. Nu trebuie să fie toate ca la carte. Chiar nu trebuie să fie!

4 thoughts on “E atat de bine

  1. Mare dreptate si tare furmos exprimi un lucru ce ajunge sa fie firesc in multe cupluri…in iubire nu sunt norme sau reguli si fiecare om si pereche isi traieste viata unul dupa celalalt, dupa reguli de stiute si urmatenumai de cei 2…nu trebuie sa stie nimeni si nu trebuie sa judecam pe nimeni. cred ca asta e frumos in iubirea in 2…no limits…si ce daca unii se pupa seara sau nu…si ce daca sunt tot timpul impreuna sau nu…daca sunt fericiti si se iubesc ce mai conteaza?!…nu?!

    • Exact cum spui, regulile trebuie facute de fiecare cuplu in parte, iar faptul ca s-a ajuns la un numitor comun, ei bine asta este dragostea… dupa parerea mea, fireste! Nimeni nu are dreptul sa schimbe ceva ce deja s-a instalat intre doi parteneri, s-a transformat in obisnuinta, in traditie sau in tabiet, nici macar cei in cauza. Pur si simplu trebuie sa te bucuri unul de altul si sa stii aprecia lucrurile marunte, din care se compune viata de zi-cu-zi. Daca m-ar intreba cinva cand sunt cea mai fericita, pot raspunde cu mana pe inima ca atunci cand il vad. Nu-mi trebuie nimic mai mult!!!

  2. asa este…and eram mica nu puteam intelege de ce parintii mei nu pot sa imi dea reteta intalnirii sufletului pereche si a relatiei perfecte…poate pentru ca nu exista nici o formula magica, nici o lista cu atributii pe care sa o bifam si celebrul cliseu din filme poate chiar se aplica si in viata reala…o sa stim cand o sa vedem, cand o sa il intalnim…si stim:D

    • Ar fi cel mai tare sa fie o reteta. Trei linguri de… un praf de… un varf de cutit de…si patru oua!!!!! Toti am avea relatii perfecte, cartea s-ar cumpara impreuna cu ziarul Adevarul (ar fi ceva variatii pe langa reteta de baza, fiecare cu gusturile lui… unii prefera mai dulce, altii mai spicy… unii vor doar natural!!!)… toate am fi bucatarese si mari bucatari!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s