Messenger

Salut!! Smile, smile!!

Îţi trimit prin mail un fel de povestioară, drăgălaşă, să poţi râde bine. Şi-o să te bine-dispun, orele vor trece mai uşor, iar la sfârşit o să ai mintea clară, lucidă (wink, wink) şi o să ai timp de propriile tale probleme care te frământă aşa de mult în rest.

Voi primi mesaj când vizualizezi (tongue), aşa că să nu cumva să nu deschzi, să nu ai conştiinţa stupidă, şi să crezi că nu e corect ceea ce faci. Să nu-ţi închipui că faci pe cineva fericit, dacă pui suflet. Să fii fericit în ziua de azi, înseamnă să ai mailuri multe de la prieteni, care se distrează elegant la rândul lor. Căci dacă nu-ţi trimite nimeni nimic, chiar poate să te apuce disperarea.

Da’ nu e cazul tău, că uite! M-am gândit eu la tine. Wink.

Cele mai frumoase sunt oricum acele lanţuri care “nu pot fi rupte”, şi trebuie să alegi din agenda de contacte pe cele care te iubesc cel mai mult şi să le trimţi în maxim 8 secunde. Toată viaţa se măsoară pe secundar, căci timpul trece greu, nu??? Noroc că am în dreapta ecranului un ceas mic, destul de discret, şi-l consult tare des. Dar, de fapt, de ce să-ţi spun toate astea, că doar le ştii şi tu! Cred că toţi facem la fel, însă unii au ajuns chiar să fie experţi în domeniu.

Aş râde, da’ nu mă poţi auzi. Să-ţi închipui cum râd. Smile, smile, big hug, big hug…

Sunt cam serioasă în ultimul timp, căci toate situaţiile parlamentare mă preocupă. Ştiu că povesteam ieri, ce-au mai facut deputaţii ţării, subiect la care ne pricepem toţi extrem de bine. Sunt la curent şi cu mondenităţile, nunţile, botezurile celebrităţilor, şi la cafea ţi le spun şi ţie.

Oricum, nu te reţin mult, că am un program la tv la care ţin să mă uit (silly). Nu e în fiecare zi, fapt care mă supără evident, dar când este, trebuie să mă uit. Mă învaţă cum să supravieţuiesc în situaţii extreme. Chiar e practic, foarte educativ (clapping)!!!! Abia aştept episodul pentru situaţia în care locuieşti în bloc, în apartament ipotecat, cu igrasie şi fără mobilă, în lumea a treia.

Acum plec, că vreau să donez o parte din avuţia mea (că aşa îmi place să-i spun smile, smile…) sinistraţilor. Ai auzit că s-a inundat Japonia? Eu chiar vroiam să mă duc acolo în vacanţă, dar acum… nah, nu-i nimic. Mergem la vreo pensiune, că-i mai confortabil.

Te pup (kiss, kiss, kiss, big hug).

Să te uiţi la mail, obligatoriu!!

Advertisements

2 thoughts on “Messenger

  1. rolling on the floor….super tare articolul -kiss- nici cand se sparge oglinda sau se ciobeste o cana nu ai parte de atat ghinion ca atunci cand indraznesti sa nu trimiti mai departe un mail, sau si mai rau- worried- sa il stergi. Binen-teles ca suntem la curent cu toate mai putin cu realitatea apropiata noua in care traim zi de zi si la care trebuie sa ne adaptam – suprise- si care nu corespunde cu cea de la televizor care evident e muuult mai interesanta.
    big hug – wave

    • M-au omorat cu atatea mail-uri de genu’. Si nici nu e cine-stie-ce de capul lor. Ideea e ca unii ierarhizeaza prietenii pe baza lor, ba chiar se supara daca nu l-ai trimis inapoi, sa se vada de o posta ca esti amic la catarama. Sper sa se mai domoleasca treaba, acum ca vine noru’ cu toxine peste noi!!! Clapping….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s