Pentru Alexandra

Nunta. Un moment singular (mă rog, pentru unii). O singură zi, care bate toate recordurile şi face ca Valentine’s Day să piară de ruşine. O singură dată când ea poate să-i ierte orice lui, iar el nu vede nimic mai frumos decât ea. Cel puţin aşa spune definiţia. Aşa am învăţat-o când mă jucam şi-o căsătoream zilnic pe păpuşa mea cu ursuleţul. Cât adevăr, încă de pe-atunci.

In concluzie Alexandra, îţi urez multă răbdare cu pregătirile şi multă voioşie până când va veni momentul cel mare.

Lui îi doresc doar distracţie maximă la fotbal!

Advertisements

2 thoughts on “Pentru Alexandra

  1. ooooooooooo….multumesc frumos….frumos cadou….mai ales azi….oricum sa stii ca esti o enciclopedie de sfaturi si experiente de viata din care toti putem invata ceva, iar in ceea ce priveste nunta, sau relatia, chiar ca vei avea intotdeauna un cuvant de spus, nu de alta dar ai fost prima care “a vazut” si “a crezut”….inainte chiar de cei implicati 🙂
    chiar daca in timp proiectul “nunta” se schimba si ursuletul si papusa sunt reali, cred ca ador procesul mai mult decat orice . In plus datorita faptului ca mai e o persoana implicata (nume de cod “ursuletul”) face ca produsul final sa fie intra-adevar altul decat cel intial dar cu muuuuuult mai frumos. Pacat ca nu are aceeasi rabdare in cautari “ursuletii ” sunt mai pragmatici.

    Multumim Cora!

    • Nu stiu ce sa zic in privinta enciclopediei… Oricum, cred ca dupa toate experientele mele, nu prea ma pot numi expert. Cand isi arunca el buzduganu’, simt ca nu mai stiu chiar nimic. Si ma fac si mica. Proiectul nunta, insa, a fost delectarea mea. Si vad ca si a ta, ceea ce ma bucura maxim. Macar noi, femeile, sa mai avem un dram de romantism.
      Vroiam doar sa-ti spun, ca pentru tine, acest post is to be continued…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s