Music, music, one gooood music

Ascult aceeaşi melodie, iar şi iar. Nu mă pot sătura de ea, parcă nu pot asculta altceva. Am mai primit şi alte link-uri, cu alte cele, dar nu se potrivesc cu starea mea interioară. Şi atunci am zis – de ce mă cramponez să n-o ascult, dacă îmi face atâta plăcere? În cazul în care nu mă voi putea opri de una singură, la un moment dat mă voi înscrie într-un program pentru vicioşii din categorie.

Advertisements

6 thoughts on “Music, music, one gooood music

  1. Te consoleaza oare sa nu te stii “singura vicioasa”??????? Cred ca multi suntem asa… prind cate o melodie si nu ma mai satur… pana-i aduc la disperare pe cei din proximitate!!!!! 😉

    • NU ma consoleaza, ci ma bucura sa aud ca n-am iesit de pe poteca, cum simt uneori. Unde mai pui ca melodia in cauza este una … pentru copii :)! Si aici te rog sa nu razi de mine, dar sunt atat de “lipicioase”, ca ma simt descumpanita cand ajung la birou si fredonez “Hot-Dog” de la Mickey Mouse 🙂 🙂 🙂

  2. Nu am de ce sa rad de tine fiindca am trecut si eu prin asta (si multi altii inaintea mea, cred!) !!!!!!!!! Asta pentru ca acum e “epoca cantecelelor pentru copii”! Trece… cantecelelor pentru copii le ia locul altele… dar OBSESIA ramane!!!!!!!!!! Doar “obiectul” obsesiei se schimba!!!!!!!!!!!!

    • Astea de copii sunt tare lipicioase. Fara sa vrei, le inveti pe dinafara. Am sa ajung si eu, ca la serbari, sa murmur poezia deodata cu copiii! Iar obsesia cu cantecele, e mareeee, maaare, mareeee!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s