Căldura de vară

Perdelele se umflă de la vânt. Curenţii de aer mişcă un val de căldură arsă, iar răsuflarea mea nu se mai aude. De când ai venit lângă mine e şi mai cald, dacă se poate cu adevărat aşa ceva. Dormi, destul de răsucit cumva, pe sofa. Te-aş trezi să te întinzi cum trebuie, dar probabil că poziţia aceea de incomoditate îţi face somnul mai dulce. Eu nu pot dormi. Nu stau să te veghez, căci e zi, însă nici nu mă pot mişca, fiindcă mi-ai prins un picior sub greutatea ta, iar acum nici nu-l mai simt. A amorţit. Ca întreaga fire. Toate au încremenit, şi rămân aşa până la ora 7, când se mai domolesc radiaţiile solare.

Şi stăm.

Tu dormi, eu nu. Tu visezi, eu nu.

Dar mă ţii atât de strâns, încât nici nu vreau să plec.

Advertisements

2 thoughts on “Căldura de vară

  1. deci revin cu eternul…sunt nascuti in aceasi zi …. asta inteleg, dar noi…cred ca ne-am nascut in lume,alta decat asta guvernata de alte reguli, de noi stiute…pe care altii (EI) nu prea le inteleg. curioasa e viata asta….si prea cald afara ca sa imi corectez greselile, mi se lipesc degetele de tastatura, si e trecut de 9 seara….

    • Frati gemeni de erau, nu semanau atat de bine. Da zic ca-i norocu nostru la faza asta, ca macar asa ne putem ajuta reciproc cu sfaturi pentru rezistenta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s