Lumea văzută şi nu auzită

În orişice caz, cel mai bine e să priveşti lumea prin ochi. Ochi de sticlă sau fumurii, ochi de păianjen după câte o noapte de nesomn, ochi de cârtiţă sau de bufniţă, lentile de contact, lupă sau microscop. Fiecare după plac, fiecare după timp sau ocupaţie.

Advertisements

4 thoughts on “Lumea văzută şi nu auzită

    • Eu am moduri simple de a percepe. Fie vad, fie aud. Cand e vorba de vazut, trebuie sa ai lentile, caci altfel lucrurile nu se vad 3D. Sunt fie albe, fie negre, si nimic nu iese in evidenta. Daca am sa-mi tin ochelarii pe nas, iti dau tie lentilele, numai ca te anunt din start ca e cam greu sa ti le pui. Trebuie platit pretul ochiului sanatos si clar, ce devine rosu si iritat. Probabil ca merita, intr-un final, tot efortul. De fapt, ce vorbesc, cu siguranta merita!!!

  1. Am citti la un moment pe un blog cum o mamica incerca sa isi invete puiul importanta simturilor prin jocuri simple in fiecare zi. Intr-o saptamana a realizat cat de norocos e dar si ca poate fi un superom. Incredibil cate poti descoperii in acest mod si mai ales cat de mult conteaza sa apreciezi ficare simt oricat de slabit ar fi. Nu uita ca restul vor creste si le vor duce pe restul in spate pentru a ne face noua viata mai usoara. Norocul nostru cu o natura atat de generoasa.

    • Eu sunt perfect de acord, insa am o mica surditate, de la muzica ce mi-a tipat in timpane 24 de ore din 24, in timpul studentiei. Iar mai nou, dupa cum stii, ochii au cam obosit! … de la atata bloguit 🙂 !!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s