Limonadă

Unul dintre eroii cărţii mele preferate pentru copii are acest nume cu rezonanţă. L-a primit de la autor, deoarece toată ziua bună ziua sorbea din licoarea vrăjită, avea şi automobil, care mergea pe bază de apă gazoasă cu sirop. Mi-ar plăcea, pe acelaşi principiu, să primesc de la autorul meu numele de Savarină.

6 thoughts on “Limonadă

    • Daaa, este una dintre cele mai bune. Mai sunt vreo cateva, care mi-au placut enorm, dar pe domnul Habarnam il poti citi si reciti fara nici o urma de plictiseala. Ma face sa ma simt un fel de adult copilaros, iar cand eram mai mica ma simteam ca un copil cu probleme de adulti. E mai mult decat educativa. It’s simply funny!

  1. asa e!! si modul ei de prezentare e fascinant (cel putin cartea aceea copertata pe care o avem copil fiind, parea o cutie mare cu nesfarsite bunatati).

    • Sa stii. Coperta mi-a placut si mie intotdeauna, la fel si toate ilustratiile. Foarte ingenioase. Am vazut si alte editii, alte versiuni, dar nici vorba sa se ridice la nivelul celei dintai. Ai mare dreptate…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s