Defecte

N-a trecut de controlul CTC un nasture de la paltonul de iarnă. Îmi fac inventarul, ca la orice sfârşit de sezon, iar rebuturile trebuie musai aruncate. Pe fereastră. Sau casate. Conform legislaţiei în vigoare.

Ce-a avut nasturele cu pricina? Nu s-a conformat. Şi-a slăbit cordonul ombilical, a pălit la faţă, s-a accidentat şi a rămas olog de-o parte. N-a trecut de inspecţie, ceea ce înseamnă că va petrece ceva timp la închisoarea amintirilor, respectiv cutia cu de-toate-pentru-toţi din dulap, iar după încă 10 ani petrecuţi în întuneric, va fi musai aruncat. Pe fereastră. Sau casat. Conform legislaţiei în vigoare.

Advertisements

5 thoughts on “Defecte

 1. Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
  Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
  Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
  1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
  2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
  3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
  Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe pagina “schimb de link” vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
  Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
  Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!

  • Multumesc in primul rand. Pot sa va ajut cu un articol pe blogul meu, dar tin sa precizez, in cazul in care nu s-a observat, faptul ca nu voi scrie decat in stilul meu personal, astfel ca nu voi cuprinde atat de multa informatie, cat un fel de imaginatie. Sper sa fie ok asa, caci altfel nu pot. Nu tin un blog cu date generale, ci unul care sa ma reprezinte fix la modul propriu. Pot adauga si un banner, daca acest lucru va este de folos. Cat despre plantat pomi, sincer as vrea sa pot. Dar din pacate, timpul meu s-a limitat extrem de mult in momentul aparitiei pe lume a fetitei mele, care inca nu are multi anisori, si astfel necesita prezenta parintilor in proportie de minim 90%. Cu siguranta, cand va creste mai mare, vom planta impreuna. Poate am sa donez bani, dar inca nu m-am hotarat. Oricum, eu va apreciez initiativa si efortul si convingerile. Felicitari si va adaug in blog-roll, si, dupa cum am mai spus, regasiti si banner-ul de sustinere. Mult succes in continuare!

  • As dori sa mentionez ca am nevoie de putin ajutor. Nu pot posta bannerul dvs pe blogul meu. Nicicum nu vrea. Daca se poate, o mana de specialist ar fi excelenta. Mii de multumiri.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s