Şi noi facem parte din clubul Pupăcioşii

E un club foarte aparte, căci în ciuda faptului că nu are clienţi selectaţi pe sprânceană, mai precis oricine poate intra fără probleme şi gratuit, are deopotrivă clienţi fideli, cu vechime, şi clienţi nou-nouţi, bătând recordul în ceea ce priveşte traficul de maximă capacitate. Toţi se perindă pe la club, măcar o dată în viaţă, asta fireşte în cazul oamenilor cu măsură, căci sunt unii care deşi schimbă partenerul de joacă, revin la club începând cu micul dejun. Însă unii, care s-au bucurat de toate facilităţile şi cadourile oferite din partea întemeietorului clubului, în persoana emerită a lui Doamne-Doamne, n-au mai păşit de multă vreme pe covorul roşu al edificiului, chiar dacă au fost siguri că dacă au primit o dată un card de fidelitate, nimic nu le va sta în cale şi toată viaţa şi-o vor petrece acolo. Dar n-a fost să fie, unora li se acreşte de la o vreme, cu siguranţă de la atâta dulcegărie. Noi însă vizităm zilnic sala de relaxare şi pe cea de sporovăială autentică a oamenilor măritaţi, respectiv însuraţi, din club, unde putem să ne giugiulim liniştiţi şi-n voie, după gusturi şi posibilităţi.

Advertisements

4 thoughts on “Şi noi facem parte din clubul Pupăcioşii

  1. Trebuie sa imi las aripile si bagheta la intrare sau ma lasati cu tot ce am in dotarea de zana in sala de relaxare? As putea sa va cant ceva, sau sa va spun o poezie.

    • A, nu, in nici un caz. Sa nu crezi, insa, ca a fi membru cu vechime iti confera si certitudinea ca totul e roz pe planeta pupacelii. Caci, uneori, chiar si cei mai vechi membrii intampina greutati la intrarea in club. Atata doar ca o data intrati, se pupa de mama focului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s