De sărbători

Sunt furnicuţa ce găteşte, spală, umblă brambura prin magazine pentru aprovizionare, şterge pahare şi cotrobăie prin dulapuri pentru ultimele retuşuri. Îmi pare că aşteptarea Moşului trebuie făcută în acest fel, şi mă dedic acesteia, astfel că timpul de creaţie a rămas la urmă. Eu am finalizat pentru acest an procesul de exprimare şi de cuvântare în acest loc. Mă voi întoarce la el cu forţe proaspete după ce noul an va fi început de vreo câteva zile. Spun asta pentru că voi avea nevoie de ele, pentru o revenire de ansamblu, căci întreaga tevatură pentru celebrarea de iarnă este pe cât de emoţionantă, pe atât de obositoare.

Urez lumii întregi să aibă iubire!

Advertisements

27 thoughts on “De sărbători

  • Rux, iti multumesc mult. Iti urez tot binele din lume si sa ai cele mai frumoase si imbelsugate sarbatori (caci de creative cu siguranta vor fi, avand in vedere felul tau de a fi). Sa vina nasterea Domnului cu multa sanatate si fericire! Iti multumesc pentru ca esti alaturi de mine! Este cel mai frumos cadou! Din toata inima, iti urez La Multi Ani cu bine!

 1. Spor la lucru! Dar mă tem că, dacă-l aștepți așa, o să uite Moșul de mine…
  Eu trecusem cu urarea, primești?
  Sărbători liniștite, călduroase și pline de zâmbete să ai! Să ne auzim cu bine într-un an mai reușit decât toți ceilalți la un loc!

  Cu gânduri bune!

  • Multumesc de urare, si scuze c-am raspuns cam greu, dar Craciunul nu-l petrec acasa, ci la mama mea, astfel, mai greu cu timpul pentru PC. El sta pierdut in cloud computing. Sa ai parte de un An Nou cu fericire si multa inspiratie pentru ce ne pregatesti in continuare. Multe imbratisari virtuale!!!

 2. Primiti colindul?
  Am plecat sa colindam
  Domn, Domn sa-naltam
  Cand boierii nu-s acasa
  Domn, Domn sa-naltam
  Cand boierii nu-s acasa
  Domn, Domn sa-naltam
  Domn, Domn sa-naltam

  C-au plecat la vanatoare
  Domn, Domn sa-naltam
  Sa vaneze caprioare
  Domn, Domn sa-naltam
  Sa vaneze caprioare
  Domn, Domn sa-naltam
  Domn, Domn sa-naltam

  Caprioare n-au vanat
  Domn, Domn sa-naltam
  Si-au vanat un iepuras
  Domn, Domn sa-naltam
  Si-au vanat un iepuras
  Domn, Domn sa-naltam
  Domn, Domn sa-naltam

  Sa faca din blana lui
  Domn, Domn sa-naltam
  Vesmant frumos Domnului.
  Domn, Domn sa-naltam
  Vesmant frumos Domnuluï
  Domn, Domn sa-naltam
  Domn, Domn sa-naltam

  Sa aveti Sarbatori Fericite! Cu drag, echipa mostwantedblog.org!

 3. frumosă urarea ta şi o întorc cu drag!
  sărbători luminate!
  mai trudesc şi eu… mai am încă şi mâine, dar… aşa e frumos. 🙂

  • Psi, sa ai multi cititori si in noul an, sa ai sanatate si multa fericire si tone de bucurii. Chiar si marunte, caci acelea fac viata mai frumoasa. Mii de imbratisari!

 4. =====MEGA-FELICITAREA DE AN NOU===== LA MULTI ANI 2012======== Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza aceasta felicitare si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi! -Preia prin copy&paste felicitarea din acest comentariu, adauga gandurile tale, urarea ta, numele si linkul tau, apoi inchide felicitarea si trimite-o mai departe, tot prin comentariu, catre 10 bloggeri pe care-i apreciezi! Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org pentru a fi publicata si aratata la toata blogosfera! Daca nu stii cui s-o trimiti mai departe inapoiaza felicitarea catre mostwantedblog.org! Te rugam, lasa aceasta parte de text, nealterata, te rugam vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari! *Gandurile lor merg catre tine! -La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. – balantza.com – Dorintele sa prinda aripi, visele sa devina realitate, intamplarile sa va fie frumoase, gandurile limpezi si sa fiti inconjurati de oameni buni si dragi tot anul! Carmen Pricop- poezele.com- —adauga urarea ta aici—

 5. =====MEGA-FELICITAREA DE AN NOU===== LA MULTI ANI 2012========

  Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza aceasta felicitare si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi!
  -Preia prin copy&paste felicitarea din acest comentariu, adauga gandurile tale, urarea ta, numele si linkul tau, apoi inchide felicitarea si trimite-o mai departe, tot prin comentariu, catre 10 bloggeri pe care-i apreciezi!
  Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org pentru a fi publicata si aratata la toata blogosfera! Daca nu stii cui s-o trimiti mai departe inapoiaza felicitarea catre mostwantedblog.org! Te rugam, lasa aceasta parte de text, nealterata, te rugam vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari!

  *Gandurile lor merg catre tine!

  -La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. – balantza.com
  – La multi ani! Sa va aduca acest an mai mult decat v-ati asteptat vreodata! Bianca Rus http://rusbianca.wordpress.com/

  • La Multi Ani si tie si sa ne dea Cel de Sus tot ce credem noi ca ne dorim si in plus tot ce crede El ca ne dorim cu adevarat! Numai sanatate sa fie, si-n rest toate bune! Multi pupici!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s