Rezoluții pentru viitor?

Vreau să fac baie în marea Mediterană, să înot până la cealaltă margine și apoi să ies fericită. Vreau să urc pe spatele unui elefant și să mă plimb pe străzile din vechea Indie, prin ploaia de petale de flori roșii. Vreau să urc până în vârful Statuii Libertății și să am rău de înălțime, să colind bazarul turcesc și să-mi cumpăr două sute de brățari, vreau să  fac o poză Aurorei Boreale și să mă plimb cu trenul prin Siberia vreo câteva săptămâni. Vreau să citesc un ziar londonez într-o cafenea din Amsterdam, să îmi împletesc o codiță colorată pe scările de la Sacre Coeur de Montmartre. Vreau să beau o cafea în Bogota și să mănânc ciocolată elvețiană. Vreau să dorm o noapte la Napoli și să îmi serbez ziua de naștere în Papua Noua Guinee, căci e și ziua lor națională.

Și cam atât pentru viitor, de acum începe prezentul.

Advertisements

18 thoughts on “Rezoluții pentru viitor?

  1. Iti doresc sa ti se-mplineasca! Daca nu 100%, macar 10% si tot e bine, nu? 🙂 Primul pas in “realizare” e sa visezi… conditie necesara da’ nu si suficienta!!!!!!!!!!!

      • Fa lista prioritatilor… vezi la ce “poti” renunta, vezi ce ramane… si-apoi “porneste” motoarele intr-acolo!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Imi place ca tintesti sus de tot si depaaaarte… sper sa ajungi macarin jumatate din lucurile propuse si astept poze cu toti 3 si cu Mickey Mouse in parcul Disney pe care ai uitat sa il mentionezi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s