Trăgându-le cu ochiul tuturor adormiţilor

Îmi place cafeaua ceva extraordinar. Nu ştiu cum rezistă unii fără să bea o astfel de licoare – făcătoare de minuni. Orice dimineaţă are altă alură, dacă sorbi încetişor un strop de fiertură a unor boabe aromate, în combinaţie perfectă cu laptele dulce.

Zahărul însuşi se simte maxim onorat să fie în acea ceaşcă, e mândru că a fost făcut să o îndulcească.

Advertisements

8 thoughts on “Trăgându-le cu ochiul tuturor adormiţilor

  1. Subscriu, si mie imi place cafeaua si de multe ori doresc sa o servesc cu cei dragi, dar cum ea se serveste dimineata si toti ai mei sunt la servici, o servesc singura….

  2. E prietena mea ce mai buna, pentru ca imi ofera doza de energie si vitalitate de care am atata nevoie in fiece zi. Dar, o prefer black. Din cate am inteles, laptele ii reduce efectul, iar despre zahar, “otrava alba”, se spune ca trebuie eliminat din dieta noastra.

    • Stiu, toata lumea imi spune, dar eu nu pot renunta la otravuri. Ma definesc si ma fac sa simt ca traiesc. Cum ar fi sa nu gustam niciodata nimic dulce? Cine am mai fi noi? Cu masura, toate trebuie incercate.

  3. Eu trebuie sa recunosc nu prea beau cafea deoarece are un efect energizant si vitalizant care ma pune la treaba instant, in viteza si fara cale de intoarcere iar inima mea nu intotdeauna tine pasul. Insa ador mirosul de cafea proaspat macinata si ma bucur ca cei din jurl meu ma primesc cu ei la masa chiar daca eu beau altceva. Diminetile de weekend cu arome de cafea si ceai in familie sunt pentru mine nepretuite

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s