Sufleu de suflet

Se amestecă două bucăţi de suflete proaspete (atenţie, luate direct din atmosfera îndrăgostirii), se pisează cu un blender mărunt-mărunt (să se-aleagă praful şi pulberea de ele), apoi se amestecă cu pupici de zahăr şi cu albuşuri de norişori plutitori (bătute spumă în prealabil). Se dau la cuptorul de foc intens al iubirii, până ce cresc, şi tot cresc (a nu vă speria creşterea). După ce compoziţia a fost bine înfiebântată şi astfel crescută, se scoate afară, se ornează cu frişcă şi cu zmeură, să se asorteze cu rozaliul care a rezultat. Iar aici vine secretul À la chef: sufleul preparat cu măiestrie se serveşte imediat ce este gata, căci, din păcate, se lasă tare repede.

Advertisements

6 thoughts on “Sufleu de suflet

  1. Interesant sufleu ! combinatiile pot defini un deja vu din viata noastra de zi cu zi acolo unde exista dragoste si intelegere… felicitari!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s