Ore de varf

Exista tot soiul de metode de a imparti cadranul ceasului, dupa gustul fiecaruia. Unii au ore mici, alti ore tarzii, ore chioare, ore interminabile, ore fixe, ore suplimentare, ore de liniste, ore planetare, ore online, primele ore, urmatoarele ore, ultimele ore.
Altii au doar o jumatate de ora. Care la randul ei poate sa fie ora de iarna, sau ora de vara. Ora de foc sau ora de ras.
Nu stiu cine ce prefera, dar eu astept cu nerabdare ceaiul de la ora cinci.

2 thoughts on “Ore de varf

 1. Salutare,

  Emil sunt, autor al blogului http://emilstudentulminune.wordpress.com/ . De curand insa mi-am cumparat domeniu si am adresa http://emilcalinescu.eu/ .

  Doresti continuarea colaborarii link-exchange? Rugamintea ar fi, daca se poate, sa adaugi link-ul nou, cu numele “Emil Calinescu Punct Eu” sau “Emil Calinescu”, fara sa stergi adresa veche. Daca nu este posibil, o lasi doar pe cea noua. Orice decizie ai lua, rog sa ma anunti, pe mail .

  Si indiferent daca ai scris sau nu guest-post, te astept cu unul. Am scos regula cu fiecare cate unul, asa ca poti scrie si mai multe 🙂 Si daca doresti si gazduiesti, pot lasa si eu un guest 🙂 sau mai multe 🙂

  Multumesc, o zi buna 🙂

  Emil 🙂

  • Draga Emil, felicitari pentru domeniu. Am adaugat link-ul in blogroll si n-am sters nici adresa veche. Multumesc pentru invitatia de guest-post, insa nu prea stiu cum functioneaza. Daca imi dai mai multe detalii, probabil sa-mi surada. Sper sa citesti aceste randuri, probabil le voi trimite si pe mail. Ramane de vazut, caci in seara asta imi este chiar prea somn. Mult succes cu site-ul! Si astept detaliile respective. O seara senina. Cora

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s