Zile usoare ca fulgii de nea

Zile din puf, din zahar, din editii speciale. Create a fi deosebite, exact ca si persoanele carora le apartin.

Colectii rare, unicat.

Draga C,

Sper ca azi sa ajunga la tine fulgii-adusi de vant, exact din palma mea. I-am suflat tare-tare, si nu doar eu, ci toti cei din jurul meu. Ne-am adunat in cerc si am suflat pana cand toti micutii calatori au depasit linia orizontului, pornind in ocolul in jurul pamantului. Trimisi special in misiune, agenti sub acoperire astrala.

Cu precizarea ca de aici au pornit in jur de un bilion, ne gandim la tine cu drag.

Advertisements

10 thoughts on “Zile usoare ca fulgii de nea

  1. Misiunea a fost indeplinita!!!!!!!!!!!! “Micutii calatori” s-au asezat usor in palma mea, pe umeri si-n par… si mi-au transmis, soptit, cu glas suav toate gandurile voastre! Si dintr-o data am simtit caldura sufletelor voastre aproape, atat de aproape incat m-am uitat nedumirita in jur… Nu, nu erati langa mine si-o lacrima s-a scurs aproape nevazuta pe obraz… dar caldura o simteam, adanc in suflet, ma inconjura din toate partile!!!!! O simt inca… Si ma face sa ma simt atat de bine!!!!!!!!!!! Si pentru asta va multumesc! Va multumesc ca va am! Multumesc Cerului ca va am, ca suntem “alaturi” chiar si-n acest mod!!!!!!!!! Multumesc “agentilor speciali, sub acoperire astrala” pentru truda de-a ajunge pan’-aici! Va iubesc! Si… pe aripile vantului va trimit toata dragostea mea… si ruga mea …. sa va ocroteasca si calauzeasca Cel de Sus!!!!!! Pupici multi multi multi si calzi! Pastrati-i bine, in depozit, si-i dramuiti pan’ la vara! 🙂 Daca se vor termina… va mai trimit un container!!!!!!!!!!!

    • Sa te bucuri de zapada, am speranta ca va distrati magnific si ca toate lacrimile vor ingheta la cativa metri sub pamant. Am primit pupicii si te anunt ca nu vreau sa dramuiesc nimic, caci nu stiu cum se face dar tot vin, tot vin 🙂 Stiu ei ca trebuie sa vina, ca apoi sa se intoarca. Cele doua continente intotdeauna gasec calea!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s