Destul cu tăcerea

Se pare că am și eu câteva momente.
În ultima vreme n-am mai avut vreme. S-a terminat, ca un bidon de lapte proaspăt. O vreme am băut, apoi m-am apucat de mâncat și uite-așa m-am trezit în lumina unui alt început, cam fără entuziasm el, dar totuși bun. Nu de alta, dar tot ce-i cu 13 mie îmi aduce noroc. Și dacă tot a venit vorba, trebuie să menționez că am acasă vreo 5 bidoane de lăptic norocos care mă așteaptă cuminți în frigider.
Advertisements

4 thoughts on “Destul cu tăcerea

  1. Pufulet mic mic cu mustati de laptic (nimic nu poate fi mai dulce, mai suav….)…. mi-e tare dor de tine!!!!!!!!!! Si stiu ca orice-as scrie… sunt vorbe… si vorbele zboara…. iar voua, pufuletilor va place CONCRETUL!!!!!!!!!!! Abia astept sa-ti vad nasucu’ si sa pup obrajorii!!!!!!!!! Poate-mi pastrati si mie o molecula de laptic norocos….

    • In primul rand, bine ca vorbele zboara, ca altfel n-ar mai ajunge niciodata la mine, iar in al doilea rand pastram laptic, pastram si celelalte preferinte ale gastii vesele, incat noi cei mari sa ne putem bucura in tihna unii de altii (cu preferintele noastre – nu spunem care) 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s