Mămicii mele

Am petrecut o oră cu ea, de ziua ei de naștere. Am plecat cu sufletul îndoit din cauza asta, căci mi s-a părut c-a trecut doar o clipă, și ea merită mai mult, însă sentimentul s-a volatilizat în momentul în care am realizat că o oră cu ea, e mai valoroasă decât trei eternități.
Un fel de concluzie – are brațe binecuvântate, căci, nu știu cum se face, dar în ele sunt mereu un copil fericit.
Advertisements

13 thoughts on “Mămicii mele

 1. E ceva miraculos!!!!!!!!!!! Functioneaza ca un “incarcator”…. o scurta imbratisare a mamei iti incarca bateriile si astfel, poti sa “lupti” mai departe!!!!!!!!!

   • Toate mamicile sunt niste miracole pentru copilasii lor, sunt U-NI-CE!!!!!!!!!!! Simti? Vei simti din ce ce in ce mai tare!!!!!!!!!!!!!! Cum se face? Vine de la sine… dintr-o dragoste total neconditionata!!!!!!!!! Pupicei multi!

   • Incet, incet incep sa inteleg pe pielea mea. Insa faptul ca pentru mami eu sunt copil, chiar daca am pantofi de adult, ei, asta e cel mai miraculos lucru! N-am alt motiv mai bun s-o iubesc, decat ca e mama mea 🙂 Si va pup si eu pe voi toti!!! Si pe toate mamicile din lume, care au copii fericiti!

 2. O pup si eu si-i doresc “La muuulti, multi ani!!!!!!!!!! cu sanatate si-mpliniri!!!!!!!!!!!” Sa va bucurati unii de altii multi ani inainte cu voie buna si pace-n sufletele!!!!!!!!!!!!!

 3. Extraodinar de frumos, sa fie sanatoasa sa-ti poata da imbratisari si clipe frumoase mult timp de acum incolo !!!

  • Sa fie sanatoasa, caci pentru mine e foarte important. Caci chiar daca nu ajung mereu langa ea, ea e mereu cu mine! Multumesc pentru vorbele bune si va pup!

 4. Mamele sunt cu noi oriunde…oriunde ne-am afla, pentru ca noi suntem parte din ele.
  Putin intarziata urarea mea, dar vine din suflet.
  La multi ani, mamei tale, cu multa, multa sananate!

  • Iti multumesc Elly, tu intotdeauna urezi atat de frumos! Si da, eu cred ca la maternitate n-au taiat prea bine cordonul acela, caci imi iubesc mama exact la fel ca atunci cand aveam doi ani, si mi se pare la fel de fantastica!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s