Am decis sa fiu o furnica fericita

Pantru a lua o astfel de decizie inteleapta, m-am bazat pe urmatoarele fapte concrete si absolut vitale: pretul litrului de benzina, prezicerile oracolului Shambalei, media de viata a rasei albe, destinul final al universului si starea mea de spirit.

Advertisements

14 thoughts on “Am decis sa fiu o furnica fericita

  1. Hmmmm…. am o problema: cum am sa ma rasfat eu cu o …. “furnica”????????? Si harnica!!!!!!!! 😉 Asta ma obliga sa ma transform si eu…. oare pot?

      • Cel mai adesea e prilej de…. maxima suparare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😦 Nu stiu ce ma face sa cred ca pana si pe furnici le intereseaza pretul barilului de petrol!!!!!!!!!!!!!! Si nu stiu, daca in aceste conditii, mai pot fi fericite!!!!!!!!!!!!! 😦 Si restul parca nici ca mai conteaza! ;)… doar starea de spirit!!!!!!!! 🙂

    • ohooo, ai si tu o lista frumoasa de aspecte! daca le luam pe toata in calcul, cred ca o sa fim fericiti abia dupa acel sfarsit apocaliptic! si clar ca vorbim: si pana atunci, si dupa 🙂

      • Stiu! Si ce bine e sa te stii iubit de cineva care STIEEEEE!!!!!!!!!!!!! Suna egoist… da’ primind te imbie sa dai!!!!!!!!!!!! Asa ca… iubeste!!!!!!!!!! Va fi binevenita iubirea ta!!!!!!!!!!!! Eu va pup pe toti 1+2 (chiar… curand vei “scrie pentru trei”?????? sau deja??????????) si va iubesc pe aceeasi!!!!!!!!!!! Plus….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s