Gălbenuș solar

S-a ivit de la prima oră a dimineții. S-a instalat în fotoliul său dintre sfere și a început lucrul, ca și cum n-ar fi fost plecat decât de vreo două minute. Și-a verificat radiațiile, a evaluat câteva raze, a explodat puțin când a auzit că nimeni n-a lucrat nimic în absența lui, a cerut un raport și-o brioșă. Apoi a început să zâmbească încântat, să tragă cu ochiul în stânga și-n dreapta, să încălzească pe toată lumea cu fericirea lui. Știe că-l iubesc c-a venit. Instinctiv, știe!

Advertisements

14 thoughts on “Gălbenuș solar

  1. … cred ca te invidiez!!!!!!!!!!!!! 😉 il astept si eu…. da’ e prea prins in treburile-i cotidiene de pe la voi ca sa mai ajunga… desi promisese!!!!!!!!!!!!!! inca il astept… 🙂

    • Sentimentul acesta il traiesc in fiecare an, in prima zi cu soare. Anul asta, parca a venit doar pentru mine! …sper din tot sufletul sa vina si la tine! Ti l-as imprumuta, daca ar fi al meu pe de-a’ntregul!

  2. … la noi tocmai ce-a trecut o furtuna de zapada!!!!!!!!!!!! :)))))))) Aseara ningea ca-n basme… Vine Craciunul, nu Pastele!!!!!!!!! Pregatiti sania Mosului… cadouri, bradul, globuri si beteala… 🙂
    Ehhh…. las ca trece!!!!!!!!!!
    E maaaare… si bun…. “galbenusul solar”!!!!!!!!!! Si stie sa ne multumeasca pe toti, sa se-mparta la muuulti!!!!!!! 😉 Asa ca… nu trebuie nimeni sa “renunte” la “portia” lui, ne ajunge tuturor, din belsug!!!!!!!!! Abia astept sa vina si pe ulita mea un pic de… “galbenus solar”!!!!!!!!!!!!!!!!!! Puuuup….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s