Supraaglomerație

Prea multă lume. Încep să am fobie de atâția oameni care te opresc pe stradă la vorbă, sau stau în dreptul ușilor când te grăbești, care se uită prea lung, sau care nu se uită deloc, care citesc orare de pe uși, sau care vând covrigi când afară e ger. Un oraș supraabundent, supraestimat, supradimensionat. S-ar putea să locuiesc într-o suprafortăreață. Sau e vorba de o supradoză.

4 thoughts on “Supraaglomerație

  1. o, daaa… sunt prea multi! si nu numai oamenii sunt multi, ci si cuvintele… cuvintele mi se par ingrozitor de multe; niste volume amorfe si goale umpland spatiul dintre doua corpuri solide, imprastiindu-se prin aer ca praful risipit de vant, intinzandu-se pe langa rigolele murdare, asezandu-se pe pereti ca fluturii de noapte fara culoare, agatandu-se de mana curenta din autobuze, de frunzele copacilor inca nedesfacute… vaaai, sunt atat de multe si de goale…
    mmm… asta daca nu cumva traim intr-o fortareata…

  2. Oooo… eu am ajuns sa… ador supraaglomeratia!!!!!!!! Mi-e dor de “ea”, mi-e dor sa ma “bat” de oameni, sa le au zumzetul… mi-e dor de spatii mici, inguste,…. oarecum… intime in felul lor!!!!!!!!!!! Sau dimpotriva! 😉 Mi-e dor! Si-atat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s