Despre cum sa spui adio unui vis

La revedere nu merge, caci nu va veti mai revedea absolut niciodata. Trebuie sa fie un adio, cuvant scurt, cu rezonanta, transant si putin caustic. Trebuie sa pregatesti visul, dinainte, cu migala. Sa-i faci bagajul, sa-i cumperi bilet, sa ai grija sa pui ceasul sa sune, il imbraci frumos de calatorie, ii pui merinde, ii inchizi nasturii de la camasa, pui o palarie, alergi dupa autobuz. Il ajuti sa coboare si-apoi sa se suie-n avion, ii faci cu mana. Faci doar cu mana, si-apoi soptesti clar, sa-ti poata citi pe buze acel cuvant de despartire, iar el porneste-n sus, in zbor. Tu ramai pe loc, faci cu mana in continuare, desi, sincer, nu cred ca te mai poate vedea.
Mai stai un minut cu ochii-n zare si cu inima franta, si-apoi poti sa plangi.

4 thoughts on “Despre cum sa spui adio unui vis

  1. Nu ai voie să renunţi la vise, o dată, mai târziu se vor îndeplini, atât însă doresc ca atunci când va fi, să mai poţi face ceva cu ele !!! ( tu ştii, la mine a fost prea tărziu )….

  2. Mie mi se intampla sa repet la nesfarsit anumite bucati, chiar ma gandeam ce-o vrea sa zica.Sa nu-i fi ales gemantanul potrivit? Sau poate culoarea sa nu-i fi fost pe plac? Cine sa stie?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s