Colosalele surprize

Nu e nimic mai bun pe lumea asta ca o surpriza adevarata, de care sa nu ai nici cel mai mic habar, si care sa te incurce in asa hal, incat sa nu mai poti zice nimic, doar sa te umpli de lacrimi de fericire!
Pe langa asta, nu e nimic mai bun e lumea asta, ca momentul in care ii simti pe cei dragi, mandri de tine. Nu prea conteaza daca mapamondul cel larg e mandru sau nu, caci, cel putin pe mine, chiar nu intereseaza. Dar cand cineva din inima mea imi face o asemenea surpriza, prin care se arata mandru de mine… atunci, sincer, ma simt pe colosalul capac al lumii!

Advertisements

13 thoughts on “Colosalele surprize

  1. …ai si de ce sa fii mandra si ai de ce sa te simti asa, esti o oglindire a ceea ce este cel mai de prêt pe lumea asta, tu esti iubire .

  2. Vreau sa stiu mai multe!!!!!!!!! Ceva ai facut tu… ceva surpriza te-a asteptat… Sunt curioasa, vreau sa stiu!!!!!!!!! 😉 😀

  3. Meritai această surpriză, chiar suntem mândri de tine ! mulţumiri celei ce a putut realiza surpriza ! iar ţie în continuare îţi dorim inspiraţie pentru cât mai multe articole ! pupicei, noi cei de lângă tine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s