Trucuri de frumusete cu struguri

Trucul numarul 1
Te duci la piata, alegi cel mai mare si mai frumos ciorchine de strugure (alb sau negru, dupa preferinte), il pui intr-o sacosa curata, platesti, pleci acasa, ajungi si mananci pana cand te infrumuseteaza satisfactia bunului-gust.
Trucul numarul 2
Daca te afli in vizita la cineva, care din intamplare are pe masa fructe proaspete si struguri, alege strugurii, caci dupa ce-i vei manca, frumusetea ta va radia prin camera respectivelor gazde ramase fara.
Trucul numarul 3
In supermarket, cauta strugurii cei mai dulci. Chiar daca ai senzatia ca esti urmarita prin camera de supraveghere, cuipeste macar o boaba s-o gusti, sa fii sigura ca-s dulci si pe urma fii incantata de fapta ta frauduloasa, caci ea te iti va infrumuseta zambetul larg pe care-l vei avea odata ajunsa acasa cu ei.
Trucul numarul 4
Cea mai frumoasa vei fi atunci cand, singura acasa, instalata confortabil, vei putea urmari un film, molfaind dintr-un bol de struguri proaspat spalati pe fata.
Trucul numarul 5
Daca vrei sa ramai chiar cea mai frumoasa, poti manca si alte fructe, in momentul in care ai ajuns sa te scarbesti de la atatia struguri!

Advertisements

9 thoughts on “Trucuri de frumusete cu struguri

  1. =))…saptamana asta m-am regaseit in trucul nr 2…noroc ca cumnatica mea nu si-a pus toti strugurii in fata mea, o fi stiind ea ceva 🙂

  2. Mda, cei din vie de culoarea precizata sunt cea mai buna alegere ! cei mai dulci , cei mai parfumati , imbietori ..si la liber ! Abia astept vremea culesului ! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s