In care se vorbeste celorlalti!

Tuturor celorlalti care sunt, citesc, vorbesc, cantaresc si iubesc
Multumiri adevarate, din varf de creion si din varf de inima. Carbune scris si fire de tors, caci ne impletim impreuna, elefanti sau furnicute, cu sange rosu sau albastru.
Multumiri intregi!

Advertisements

12 thoughts on “In care se vorbeste celorlalti!

 1. Dupa “fapta” si “rasplata”!!!!!!!!!!!!! 😀 Asa “patesc” (uneori!!! 😉 ) oamenii buni si faini!!!!!!!!!!! ❤

   • Oooo… draga mea…
    O patesc des (sau oricum muuult peste medie! 🙂 ) dar am un singur “admirator” care ma rasfata cu astfel de… “patanii”!!!!! E adevarat ca el imi umple intreg universul si nimic altceva nu mai conteaza!!!!!!! In rest… ma “incadrez”…. precum toti ceilalti oameni… adica din cand in cand sau… uneori (cum ziceam!) !!!!!!! 🙂 Sau mult prea putin… poate doar o data-n an, de ziua de nastere 😦 … desi multi dintre ei sunt oameni atat de faini si ar merita infinit mai mult!!!!!!! Dar timpurile ce le traim se pare ca nu ne mai ingaduie sa privim in jur, sa-i vedem si sa-i “recompensam” -potrivit meritelor sau vibratiilor ce ni le trezesc- cu o vorba calda, cu un gest anume… ne multumim (vorba vine ne “multumim” 😦 ) sa ne gandim adesea la ei dar… atat!!!!!!! Doar atat! (Iar eu sufar si din pricina distantei care uneori ma… sufoca!!!!!!!!!!! De dor si de neputinta!!!!!!!!! Mnoa… asta e!) Asa ca, atunci cand se-ntampla si traim astfel de zile nu putem decat sa ne bucuram cu fiece celula a corpului nostru, pentru fiece clipa, cuvant, gest sau ce-o fi!!!!!!!! Bucura-te, Cora draga!!!!
    Aaaa… mai exista si reversul!!!!!!! Si d-alea “patesc” taaaare des!!!!!!!!!! Si acolo am un “abonat”!!!!!!!! 😉 😀 Dar la acest capitol… no comment!

   • Chiar ma incadrez perfect in cele spuse… Uneori ar pica bine ceva mai des, dar alteori ma gandesc doar ca nu pot fi nemultumita, caci am chiar prea multe. Si dintr-un fel, si din altul. Cu bune, cu rele, cu usoare sau grele, cu zahar sau sare. Oricum, treaba e ca am avut o zi plina de cuvinte (caci alea imi plac mie cel mai mult), asa ca ma simt absolut recunoscatoare. Sooo, Big hug cu B mare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s