Zambetele tale sunt ca sambetele mele

Ai un efect ciudat asupra mea cand ma privesti pe sub mustati si cand imi razi pe sub gene. Ma tranchilizeaza, ma aduna. Devin pace si seninatate. Ma pot lasa cuprinsa de bine, ma pot destinde si intinde. Liniste si armonie.
Astfel ca vreau sa-mi zambesti mai des si sa te incrunti mai putin. Catre mine.

Advertisements

16 thoughts on “Zambetele tale sunt ca sambetele mele

    • Drept sa-ti spun, am scris vreo 30 de astfel de lucruri, in decursul timpului. Si acuma m-am hotarat sa le public pe toate. Daca e cumva prea siropos, nu am ce sa fac. 3 publicate, 27 ramase ๐Ÿ˜€ !!! Ei, glumesc. Nu toate vor ajunge sa vada lumina “tiparului”, dar vreo cateva tot mai am. Dupa ce termin, scriu si despre alte subiecte, gen toamna, eu si cine stie nu castiga nimic. Dar cum in ultima vreme n-am castigat nimic, macar sa scriu siroposenii ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

      • E zic ca ploaia de vina.E e mai frig, stam in casa cuibariti unul langa altul, sau macar in aceeasi camera si ne bucuram ca ziua e mai mica si nu avem motiv sa iesim. Toamna e melancolica tocmai de aceea ne permitem siroposenii ๐Ÿ˜›

  1. Si siroposeniile ๐Ÿ˜€ au rolul lor… ba sunt chiar binevenite uneori!!!!!! ๐Ÿ˜‰ Mie imi plac… acum! Ca poate m-a lovit astenia… de toamna!!!!!!!!!!! ๐Ÿ˜€ Sau poate ca o frumoasa aducere aminte… ๐Ÿ˜‰ Nu stiu! Cert e ca astept cele 27 ramase ( ma rog… fara cele cateva care le lasi sa se prafuiasca-ntr-un sertar… ๐Ÿ™‚ )

    • Ma bucur ca nu-i prea mult sau prea obositor. Dar sincer nu au farmec daca le intercalez. Trebuie sa fie toate spuse, insirate ca pe ata, iar apoi sa ramana loc de altele.

  2. Esti ca o baclava ! la fix de siropoasa . ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s