Te iubesc

Vorbele acestea doua sunt mai cu semnificatie decat semnificatia in sine, cuprinzand in ele tot cerul si pamantul, toata viata si moartea si toata inima unui om, fie el si slab de inger, dar care bine-voieste a-si imparti cu altcineva sirul, mai mult sau mai putin lung, al unor experiente, mai mult sau mai putin ciudate, experiente care il fac sa exclame din adancurile ratiunii sale, ca si-a deslusit destinul, ca stie spre ce se indrepta, ca stie cine merge cu el pe drum, astfel ca daca le spune, ar trebui sa insemne ceva, acel ceva care face toata diferenta, intre cer si pamant, intre viata si moarte, fiindca ele doua nu lasa loc de nicio indoiala fiind precise si la obiect, obiectul tuturor asteptarilor, iar atunci cand sunt spuse, trebuie crezute si savurate, caci valoarea lor nu poate fi transformata in aur, nici tranzactionata, nici tainuita, ele avand puterea de a deschide orice usa si de a face din cel care le aude un fel de victorios castigator al lozului cel mare, iar in ordinea aceasta de idei marete, nu se cade ca cineva, oricine, oricat de neinsemnat, sa scape din greseala vorbele astea.

Advertisements

4 thoughts on “Te iubesc

    • Probabil ca nimeni nu poate intelege prin ce trece un suflet bolnav. Ma inchin celor care ajuta si celor care au inima acolo unde e si sufetul. Din partea mea, multa sanatate!

  1. Niciodata pina acum nu am citit sau auzit o interpretare mai frumoasa a celor doua cuvinte ce unesc deobicei doua destine, doua persoane !
    Imi place foarte mult articolul si iti multumesc ca l-ai scris, pentru ca si eu, si oricine il citeste are ce lua de acolo !
    ps : ma bucur ca acum vor ramine undeva si ca nu se vor pierde…..
    felicitari, in fata unui talent nu poti decit sa-ti scoti palaria !!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s