Cloud Pink

Sunt la capitolul ganduri cu orizonturi deschise. Si se pare ca nu numai eu. Gandul, atat de dragalas si de hazliu, e al lui, dar trebuie sa-l impartasesc, chiar daca nu-mi apartine decat punerea lui in scris.
Este vorba despre norisorii cei roz. Lumea stie de ei, viseaza la ei, sau chiar traieste pe ei.
Si eu am unul, dar il folosesc doar in timpul liber.
Norisorii astia de zahar, insa, sunt deosebit de tentanti, pentru ca, pe ei fiind, lumea de jos sta intr-o alta perspectiva. Unii, sed comod mult timp pe asemenea norisori, pana cand viata le devine roz, si hainele si personalitatea. Cu alte cuvinte, se zaharisesc.
Altora, insa, norisorul nu le prieste, caci primesc cate o palma dupa ceafa, exact cand le e lumea mai draga, fiindca debiteaza chestiuni scarbos de rozalii, in timp ce pe pamant problemele li se aduna morman, si astfel trebuie resuscitati cumva. Unii le spun acestor visatori stele cazatoare, insa e lucru stiut, ca nici pomeneala de stele, ci e vorba doar de baloane cu aer cald, caci fiecare lovit de soarta primeste cate unul impreuna cu palma, nu de alta, dar trebuie sa ajunga cu bine de pe norisor pe pamant.
Pe langa acestia, mai exista insa o categorie, cea deosebita, cea care ii cuprinde pe aceia care, din cauza c-au locuit vreme prea indelungata pe norisor, au reusit sa ii aduca acestuia niste imbunatatiri savante, iar el s-a tot dus, tot dus, in sus, in sus, pana cand a trecut de bariera aia. Iar cand respectivii favorizati doresc sa mai coboare din-cand-in-cand, chiar nu mai pot, fiindca deja plutesc cu norisorul cel roz in negrul frig cosmic. Aceia sunt cei care nu se vor mai intoarce niciodata la baza!

6 thoughts on “Cloud Pink

  1. Norisorul meu cel roz e navetist!!!!!!!!!! Face legatura intre… noi si voi!!!!!!!!!! 😀 De cele mai multe ori el calatoreste cu vitejie singur si are atunci viteza gandului!!!!!!!!!! Cand are de carat bagaje, o data pe an… de fapt de doua!!!!!!!!… se leaga de coada unui avion sa treaca apa cea mare!!!!!!!!! 😉 Cand nu face cele de mai sus… ma plimba buimac printre stele… si de sus imi arata ceea ce se-ntampla pe pamant!!!!!!!! Bune, rele, frumoase, urate… Fiecare calatorie are o tematica anume stabilita instant!!!!!! 😉 Ei… pe scurt, cam asta e norisorul meu!!!!!!!!! ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s