Calcul pentru proportia dezastrului

(se noteaza cu un punct fiecare raspuns cu da, si cu zero puncte fiecare raspuns cu nu; in final, e doar adunare; punctajul maxim nu trebuie sa bucure pe nimeni)
Exista supravietuitori? Au capul intreg? Au maini si picioare? Au hainele pe ei? Dar ceasurile? Sunt murdari? Au rani deschise? Dar inchise? Au privirea pierduta? Stiu unde se afla? Isi mai aduc aminte unde locuiesc? Sunt casatoriti? Pot vorbi? Isi mai vorbesc unii altora? Isi vorbesc calm? Au tendinte acute de repros? Au mai experimentat astfel de situatii extreme? Sunt constienti ca se aflau in locul nepotrivit la timpul nepotrivit? Li s-a explicat vreodata ca era mai bine sa ramana pur si simplu acasa? Erau deja acasa? Li s-a explicat vreodata ca majoritatea accidentelor de intampla taman acolo? Sunt pregatiti pentru ce va urma? Stiu ca urmarile pot fi extrem de lungi si de regula plictisitoare? Se vor lasa astfel ajutati?
Doriti sa-i ajutati?

Advertisements

4 thoughts on “Calcul pentru proportia dezastrului

  1. Citind articolul, deja mi-a aparut in fata imaginea a ceea ce poate fi dupa un dezastru ! la toate intrebarile se poate raspunde si cu “da” si cu “nu”, acum depinde ce gindeste fiecare dintre noi. Un lucru e cert, traumele ……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s