Cat de incantator de-ntamplator!

Ce zici de asemenea intamplare? Caci doar asa poate fi numita o astfel de zi, in care ma coplesesti cu o asemenea iubire… O intamplare intamplatoare, ce s-a nimerit peste mine, fara sa o fi asteptat, tu fiind oricum atat de imprevizibil. N-am putut sa prevad nimic din ziua de azi si poate de aceea mi se pare perfecta in neasteptarea si imprevizibilitatea ei.

4 thoughts on “Cat de incantator de-ntamplator!

  1. Realitate sau… imaginatie??????? 😛 Pare rupta dintr-o poveste plina de magie… Cam asa arata o zi perfecta!!!!!!! 😉 Si astea sunt zilele sarbatorilor ce va sa vina! Ma intreb, totusi: de ce doar de Craciun incercam sa fim mai buni, mai darnici, mai atenti cu cei din jur, mai calzi, mai zambitori, mai dornici de fericire?????? de ce in rest ni se par asemenea gesturi par deplasate, nepotrivite, siropoase, “n-avem timp”… furati mereu de “cotidian”, de material… de ce? 🙂 sa ai parte de cat mai multe astfel de zile… zile “perfecte in neasteptarea si imprevizibilitatea lor”. ❤

    • Se pare ca unele intrebari circula dintr-o minte-ntr-alta fara granite. Si probabil, in toata lumea asta, clipele de magie sunt numarate. Eu sunt recunoscatoare doar ca mi se aloca si mie cateva dintre cele pretioase!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s