Acum, insa?

Pe atunci, in prima mea viata, eram inca perfect lucida. Cu scapari substantiale, dar realista, pragmatica, infipta cu tocurile in prafurile cotidiene. Pe atunci se purtau palarii cu pene si machiajul trebuia, obligatoriu, sa fie strident. Si aveam ore fixe pentru micul dejun, nimeni nu facea bancuri fara perdea si lumea iesea doar seara, cand nu te puteai holba prosteste la ceilalti. Erau momentele in care fanfara era extrem de zgomotoasa, iar casatoria cu vreun capitan de oaste era, de departe, cea mai mare realizare cu putinta.

Advertisements

10 thoughts on “Acum, insa?

  1. M-ai si speriat, am crezut ca am gresit adresa! Acum penele nu se mai pun la palarii, rafturile din magazinele de cosmetice sunt goale si fanfara si-a dat demisia in masa ?

      • Iti multumesc mult pentru feed-back (nimeni n-are curaj sa-mi zica nimic, nici de bine, nici de rau), prinde foarte bine! Sper ca nu-i prea roz si prea dulceag de feminin, incat sa-i speriu pe cei care au incredere ca totusi scriu, nu fac sirop. ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ˜€

      • Miroase a lapte gros la tine in seara asta! Imi place cum stii sa scrii, da … :). Recunosc ca e mai natural sa scrii decat sa faci siropul la o baclava si ma uit zambind in urma. Ca si cum as mirosi floarea ta roz . O noapte faina sa ai draga mea! ๐Ÿ™‚

  2. O alta lume…
    Si mie imi place noul look! Il vad abia acum… Nu, nu-mi pare siropos… dar da, imi pare feminin! Si asta nu e un defect! Mai ales in ziua de azi cand ne luptam din rasputeri sa ne aratam egali in toate! De parca chiar am fi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s