Myrtle plangacioasa

Mie nu-mi iese nimic! Toate se sfarma in mainile mele. Am degete de tek, indemanare de arici incalcit in tepi, timp de lucru pe cat parcurgerea unui drum, in plimbare, pana la Saturn si-napoi. Nu iese nimic bun! Nici daca vorbesc, nici daca ascult, nici daca rad, nici daca stau bosumflata. Nici nu mai am idei, nu mai am nici chef.
Pot sa renunt acum?

Advertisements

14 thoughts on “Myrtle plangacioasa

  1. Atunci… tot inainte! Ai fost pionier? Daca da, atunci stii! Daca nu, ai acum ocazia! ๐Ÿ˜€ Io am fost si daca vrei iti spun ce si cum… ๐Ÿ˜›

    • Eu si acuma tot pionier sunt. Nu ma mai schimba nimic si nimeni. Imi iubesc tara si poporul, si vorbesc de ele de parca mi-ar apartine. Insa, nu ma las decat de-o mana, si decat pe-o singura tanjala.

      • Asta e ca mersu’ cu bitza! Daca nu poti fara maini… mergi tinandu-te c-o mana! ๐Ÿ˜€ Si ce tare te simti!!!!!!! ๐Ÿ˜› Bine ca tanjala-i… numai una (de George Cosbuc) ๐Ÿ˜‰ !

      • O, George! Ce bine ii mai statea lui intepenit in fata intrarii principale a liceului meu… Si cat ii venea de bine palaria de zapada, cum plangea el cand ploua… Poetica statuie!

  2. Problema ii cand vrei sa renunti..dar nu te lasa constiinta…prea avem din aia multa, ca si generozitatea, altruismul etc. eu zic sa dam ignore cateodata la constiinta, poate ne invata altii cum.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s