Tratat despre istoria si originea pupicilor zgomotosi

Inceputurile pupicilor, in general, sunt destul de incerte. Nimeni nu stie care a fost primul pupic, cum a aratat, cum s-a desfasurat el pe obrazul norocos si asa mai departe. Dupa primul, clar ca au aparut si altii, insa, dupa cum se stie, extrem de timizi, incepatori si total lipsiti de experienta. Si-abia apoi au fost cei din varf de buze pe celelalte varfuri de buze, cei dragastosi, cei mega frantuzesti si giga pasionali si la urma, cand rezultatul tuturor celor de mai sus s-a evidentiat in chip evident, si-au facut aparitia cei zgomotosi. Acestia sunt preferatii mei, fiindca nu poposesc doar pe obraji sau pe buze, ci absolut pe toate suprafetele respectabile si pupabile.

Advertisements

4 thoughts on “Tratat despre istoria si originea pupicilor zgomotosi

  1. Eu cam sunt de părere că pupicii zgomotoşi (deşi îmi atribui o înţelegere proprie a termenului) nu ar fi tocmai sinceri. “Zgomotul” nu cred să aibă alt rol decât acela de a atrage atenţia celor din jur gen : “Băăăă … voi auziţi că-l pup ? Se vede, da ?”

    • Ai dreptate, ai perfecta dreptate! Insa cred ca n-am fost eu destul de clara – noi, cei mari, o pupam zgomotos doar pe micuta noastra pupacioasa, si asta doar din cauza ca nu s-a inventat un pupic mai cuprinzator sau mai expresiv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s