Non

Eu sunt una dintr-aia. Dintr-aia care nu crede. Nu crede in nimic fara argument. Dar si cand crede… o vai, crede pana la capat, pana in panzele albe, pana in Honolulu, pana la Luna si-napoi. Cat mai crede, o Doamne, ca ma enerveaza cu credinta ei. In fine, deci, nu cred nimic, decat atunci cand cred eu de cuviinta ca ar fi util sa mai si cred.
Ma crezi?

Advertisements

12 thoughts on “Non

  1. Fiecare are nevoie să creadă în ceva. Tu crezi doar în incontenstabil şi nu ţi-ai spus niciodată că dacă nu cunoşti ceva asta nu înseamnă că nu există, îndoindu-te aşadar de acea existenţă care ar exista numai pentru cel/cea care o afirmă?

  2. Dacă eşti o fire religioasă ar trebui să ştii că îndoiala e cel mai mare duşman al credinţei. Dacă nu, sunt simple stări de nelinişte menite a-ţi demonstra că eşti vie.

    • Ceva n-a mers la scrierea asta a mea, fiindca vad ca toata lumea a crezut ca ma refer la Doamne-Doamne cu credinta pentru El, cand eu chiar nu vroiam sa ajung la subiecte atat de serioase. Eu ma gandeam sa spun ceva despre credinta de tipul a crede – ori ba, in lucruri marunte, in vorbe, in gesturi, in fapte. In Doamne-Doamne credem, cred, cu totii. Si aceea e o credinta pe care n-o taram prin scrieri de pe internet. Iarasi zic, eu asa cred.

  3. Eu ţin musai, aşa ca în morţişmorţiş, să îţi spun că nicio clipă nu mi-a trecut prin minte că te-ai fi gândit la Doamne-Doamne, cum zici.
    Aşa că asta cu “toată lumea” cred că i se potriveşte doar domnului de pe aici, Cristian pe numele lui.

  4. Tot ce se întâmplă în jurul nostru se face de așa manieră ca nu mai știi ce să crezi, unii mint, alții bârfesc, alții nu-și fac treaba ca lumea, au pretenții de la alții, unii așteptă ca alții să le facă treaba, plouă și ninge când nu trebuie, măncarea se răcește până apuci să te speli pe mâini, alții nu privesc în dreapta sau în stânga când trec strada, ( nu le pasă), și-atunci noi, restul ce să mai credem ????? dar, eu zic să credem în dragostea și atenția celor din jurul nostru primită necondiționat .( părerea mea) punct.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s