About

M-am gândit să-mi fac un blog, dar m-am gândit: cine dracu’ mai citeşte în ziua de azi? De ce să mă leg la cap, dacă nu mă doare? Doar am loc pe hardul ăsta, cât până pe marte şi-napoi. Şi altfel spus, poate nu toţi gustă deznădejdea mea zilnică şi silnică. Să-mi vadă toţi ofticosul morav? Mai bine nu. Sau poate altădată, când voi fi cu părul alb, când chiar n-are să mai conteze. Calcultorul ăsta al meu e tare tăcut. Şi înţelegător. Dragul de el, tace şi înregistrează.

Dar m-am răzgândit pe parcurs. Pe parcursul unei zile fără soare, când mi-am zis în sinea mea: de ce să fiu numai eu cu gânduri încâlcite? De ce să nu participe toţi la deznădejde, poate vin ei cu idei genial de vesele, şi mă scot şi pe mine din amorţeală!

Aşa că, să mergem cu blogu’ înainte până ne vom plictisi cu totul, sau până ce se va inventa ceva mai atractiv.

Enjoy!!

39 thoughts on “About

 1. offtopic! imi cer scuze dar nestiindu.ti adresa de e.mail a trebuit sa apelez la aceasta forma de contact! Foloseste, te rog, adresa noastra de e.mail pentru a afla mai multe detalii despre MWB grupmwb@gmail.com! o seara placuta!

 2. Salutare! Am dat de tine in urma concursului unde ai propus intrebari! Si blogul in sine e interesant!
  Te contactez in legatura cu un posibil link exchange! Te tenteaza?
  Daca da, blogul meu este cel cu care ma semnez! Si as dori sa apar drept “Drd Emil Calinesc”! Astept mesaj sa te trec si eu(te trec mai dupa-amiaza, momentan trebuie sa plec)!

  Salutari!

  • Multumesc. Din pacate scriu foarte rar in ultimul timp, dar incerc sa nu ma las. Cat despre butterflyinmyhair – excelenta denumire si excelent site. Il trec in blogroll, caci mi-a placut! Sa ne auzim cu bine!

 3. Vreau să-ţi spun că este ceva timp de când te am în blogroll. Dar parcă niciodată până acum nu m-am simţit atât de atrasă de ceea ce scrii. Pare-se că mă aflu în momentul în care rezonez cu parte din sentimentele tale.

  Mult spor înainte şi să ne citim mult timp de acum!

  • Te-am trecut si eu in blogroll. Si-ti multumesc ca ai intrat la mine in minte, iubesc sa am cu cine povesti, cu cine impartasi momente, fie bune, fie cumplite, sa am cu cine rezona.
   Zic si eu – sa ne citim gandurile!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s